zondag 30 november 2014

Daginvulling


Het enige vaste ritme wat ik in de dag heb, tot nu toe, is het opstaan op een vaste tijd. namelijk 09.30 u. Dan douche ik me, kleed me aan, maak ontbijt en om 10.00 u. kijk ik Koffietijd.
Even heerlijk genieten van dit gezellige, huiselijke programma!
Hierna is er open invulling van mijn dag.
Die meestal bestaat uit veel op mijn laptop bezig zijn, het schrijven van al mijn BLOG teksten. Jee, dat is een karwei! Heb namelijk nogal veel te delen, en te vertellen over wat ik allemaal meemaak en uit mijn hoofd wil hebben.
Vraag me niet voor wie ik het schrijf, maar ik voel gewoon erg de behoefte als mijn hoofd vol is, van allerlei ervaringen, om deze te beschrijven, een soort van verwerkingsproces ofzo.
ook ben ik erg veel tijd kwijt met dingen regelen, en uitzoeken!!!
dit variert van: MIjn zorgverzekering bellen ivm navragen vergoeding van Kraamzorg, tot het uitprinten van een Medische Verklaring omtrend ZIttend Ziekenvervoer, die mijn specialist moet invullen, om zo uiteindelijk vergoeding voor reiskosten te kunnen krijgen.
Uitzoeken van parkeer vergoeding vanuit het Erasmus MC.
Uitprinten en invullen van Declaratie formulieren Reiskosten.
Bellen naar kraamhotel de Meiboom te Tilburg, afzeggen. vervolgens het Sofia Kinderziekenhuis bellen te Rotterdam (onderdeel van het EMC), om me aan te melden voor het kraamhotel aldaar!
Uitzoeken of ik in EMC of het Sofia moet bevallen, ik heb namelijk een medische indicatie om in het ziekenhuis te bevallen, dus ik moet weten waar ik dien te bevallen.
Want, je hebt informatie bijeenkomsten/avonden waar je je voor aan kunt melden, en ik moet natuurlijk wel op de juiste lokatie zijn!!!
wat heb ik namelijk aan info van het Sofia, als ik dalijk naar de Verloskamers in het EMC moet komen..??
Al met al, heb ik 4 belletjes moeten plegen om op mijn simpele vraag een duidelijk antwoord te krijgen..!!! grr.... hier irriteer ik me dus aan...
Oh ja, ook nog aangemeld voor de info avond in januari te Sofia ZH !! Mooi, dat is ook weer geregeld! Heb het gevoel dat ik fulltime Life Planner ben geworden...
Eh.... dit klinkt wel heel raar... nouja, verkeerde woordkeuze.. any way, regelaar.
Verder spreek ik overdag wel eens af om te lunchen met Marielle, of met Daphne om een middagje weg te gaan. Naar de stad of IKea, maakt niet uit! Lekker er even uit.
Een boswandeling maken met pap of mam bij de Roestelberg, en daarna lekker wat drinken daar. kan ik erg van genieten !!! of een Avondje afspreken met een vriendin. Ingrid, Daphne, Ilse. Of Bertina die een ochtend langs komt. Mama die ik maar hoef te bellen om eventjes iets te gaan doen, samen in huis te poetsen of lekker even wandelen buiten.  

Geen opmerkingen: